За родителите на Явор и Ани (б.р. загиналото 22-годишно момче и

...
За родителите на Явор и Ани (б.р. загиналото 22-годишно момче и
Коментари Харесай

Майка, загубила детето си в катастрофа: Това е една руска рулетка и е въпрос на време кой ще е следващият

За родителите на Явор и Ани (б.р. починалото 22-годишно момче и 24-годишно момиче, блъснати от 18-годишен водач на бул. „ Сливница “) Адът занапред следва. Това сподели в студиото на „ Тази заран “ Петя Иванова, която е изгубила сина си в злополука.

Тя добави, че след всяка нова злополука претърпява още веднъж страстите.

„ Виждаш, че това е една съветска рулетка и е въпрос на време кой ще е идващият. Няма край. В Народното събрание би трябвало да спрат да се карат като просташки клюкарки и да схванат, че има доста неща, които би трябвало да свършат бързо. Едно от тях е войната по пътищата “, добави Петя Иванова.

Тя добави, че водачите излизат неподготвени.

„ Трябва да ги учат не по 2-3 месеца да взимат книжки, а по една година “, съобщи Николай Николов, изгубил дете в злополука.

Адвокат Людмил Рангелов изясни, че мъчно тезата, че 18-годишният водач е бил омаян от насрещно преминаващ автомобил може да го оневини

„ Мястото, където е станало ПТП-то е осветено. Едно е дълги светлини против теб в тъмна част, друго е на осветено място. Булевард „ Сливница “ е задоволително необятен, там има и светофар, който работи на жълта мигаща светлина “, добави юрист Рангелов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР